WAAROM MEDIASERVICE?

Full-service partner in audiovisuele dienstverlening.
Onze maatwerkoplossingen zorgen voor jouw succes.

24/7 SERVICE & ONDERHOUD

Onze service gaat verder dan enkel installeren. Proactief en 24/7 monitoren we de prestaties van jouw hoogwaardige apparatuur.

KOOP

Bij de start van een project of de prijsaanvraag voor een product kan je vaak een economische keuze maken. Wij helpen bij jouw technische en budgettaire wensen.

TOTAAL CONCEPT

Beeld, geluid en licht zijn onmisbare elementen om een krachtige presentatie neer te zetten. Doelgerichte communicatie, effectieve beveiliging of een fascinerende sfeerbeleving: we beschikken over de meest geavanceerde, technische oplossingen én de juiste vakmensen om het beste totaalconcept voor jouw organisatie te realiseren.

TOPMERKEN

Wij werken enkel samen met topmerken. Deze leidende fabrikanten in de industrie staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, uitgebreide garanties en service.

MAATWERK

Ons aanbod en advies sluiten aan op jouw persoonlijke situatie, wensen én budget. Van het huren van presentatiemiddelen tot de realisatie van professionele geluids- en beveiligingssystemen, ontruimingsinstallaties, voorzieningen voor video- of audioconferenties en multimediale presentatiesystemen met touchscreen bediening.

Belangrijkste zaken die mediaservice aanbieden

ADRES
Media Service Belgie
Hendrik van Veldekesingel 150/38
3500 Hasselt

CONTACT
+32 (0)11 – 988 187
info@mediaservicebelgie.be

STORING, ONDERHOUD OF SERVICE?
+31 (0)43 – 40 70 505
service@mediaservicebelgie.be

KLANTEN

“Onze klanten en uitvoerende partners wensen vooral een duidelijk aanbod van mogelijkheden en prijs. Voorts kunnen wij met onze technische kennis & ervaring een professionele ondersteuning bieden, we komen zo telkens tot mooie realisaties”

Danny Bakkers • projectmanager• Media Service Hasselt

Ster in de footer