WAAROM MEDIA SERVICE?

Full-service partner in audiovisuele dienstverlening.
Onze maatwerkoplossingen zorgen voor jouw succes.

24/7 SERVICE & ONDERHOUD

Onze service gaat verder dan enkel installeren. Proactief en 24/7 monitoren we de prestaties van uw hoogwaardige apparatuur.

KOOP – HUUR – LEASE

Uw maatwerkoplossing leveren we zowel op basis van koop, huur en lease. U kiest voor de meest gunstige optie die is afgestemd op uw wens en budget.

TOTAAL CONCEPT

Beeld, geluid en licht zijn onmisbare elementen om een krachtige presentatie neer te zetten. Doelgerichte communicatie, effectieve beveiliging of een fascinerende sfeerbeleving: we beschikken over de meest geavanceerde, technische oplossingen én de juiste vakmensen om het beste totaalconcept voor uw organisatie te realiseren.

TOPMERKEN

Wij werken enkel samen met topmerken. Deze leidende fabrikanten in de industrie staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, uitgebreide garanties en service.

MAATWERK

Ons aanbod en advies sluiten aan op uw persoonlijke situatie, wensen én budget. Van het huren van presentatiemiddelen tot de realisatie van professionele geluids- en beveiligingssystemen, ontruimingsinstallaties, voorzieningen voor video- of audioconferenties en multimediale presentatiesystemen met touchscreen bediening.

Belangrijkste zaken die mediaservice aanbieden

ADRES
Media Service België
Lange Beemden 29A
3550 Heusden-Zolder

CONTACT
+32 (0)11 – 988 187
info@mediaservicebelgie.be

STORING, ONDERHOUD OF SERVICE?
+31 (0)43 – 40 70 505
service@mediaservicebelgie.be

NIEUWS

Meer nieuws
Ster in de footer