Project omschrijving

MOSA-RT

Vooruitstrevende onderwijsinnovatie

Mosa-RT | De secundaire scholen van Mosa-RT in Maaseik en omstreken tellen in totaal ruim 5000 leerlingen. Om het onderwijs te digitaliseren koos men geruime tijd geleden om over te stappen naar touchscreens. De scholengemeenschap was daarin één van de voorlopers in Limburg. Stelselmatig is men projectoren aan het vervangen met 75 inch Prowise touchscreens.

Mosa-RT zet haar traditie van vooruitstrevende onderwijsinnovatie voort met ‘The Box‘, een nieuw gebouw op de campus waarin innovatie, nieuwe leer- en werkvormen en technologische vernieuwing centraal staan.

Met het innovatiecentrum wil Mosa-RT leerlingen, bedrijven en privépersonen kennis laten maken met nieuwe leervormen, innovatie, ondernemerschap en nieuwe technologieën. Het gebouw is gebouwd in vooruitstrevende  houtskeletbouw waarin energie-efficiënte systemen en innovatieve gebouwbeheersystemen zijn aangebracht. Ook hier koos men om opnieuw te investeren in Prowise touchscreens. Bijkomend werd er door ons een large projectiescherm en een laserbeamer geleverd en geïnstalleerd.

HIGHLIGHTS VAN DIT PROJECT :

  • Prowise 75 inch touchscreens

  • Projecta Elpro large projectiescherm

  • Epson EB-L610U laser projector 6000 ANSI-lumen

Ster in de footer