Project omschrijving

PRACTIMED

Labo en medisch centrum met vestigingen te Tessenderlo en Bree

Practimed | CVBA Practimed werd opgericht in 1965 door 16 huisartsen uit Tessenderlo en omgeving. Na een jarenlange samenwerking werd beslist de succesvolle samenwerking te bestendigen en verder uit te bouwen door een medisch centrum op te richten in Tessenderlo. Intussen is het medisch centrum Practimed uitgegroeid naar een vaste waarde in het medische landschap met een vestiging in Tessenderlo en Bree met in totaal ca. 110 personeelsleden. Op beide locaties samen houden zo’n 90 geneesheer-specialisten en 10 paramedici raadpleging en wordt er samengewerkt met ca. 350 huisartsen uit de omringende regio’s.

De nieuwe vestiging van Practimed in Bree is door Media Service uitgerust met een nieuwe audio-installatie voor de wachtruimtes, gangen en enkele dokterspraktijken. De installatie is opgebouwd in verschillende zones. Hierdoor is het mogelijk om een aparte muziekbron te kiezen per zone. Naast de audio-installatie hebben wij iedere wachtruimte voorzien van een digital signage scherm voor publieke informatievoorziening.

Op 2 locaties is er een noodknop voorzien om per direct hulp te roepen bij het onwel worden van patiënten.

Voor het auditorium en de 2 naastliggende vergaderruimtes hebben wij een state of the art installatie ontworpen. Het auditorium is voorzien van een krachtige laserbeamer, een elektrisch bedienbaar projectiescherm en een line-array luidsprekersysteem (2 gestapelde en gekoppelde speakers aan weerszijden van het projectiescherm). Alle apparatuur wordt aangestuurd via een centraal besturingssysteem.

HIGHLIGHTS VAN DIT PROJECT :

  • Audac audio-installatie

  • Yamaha line-array luidsprekersysteem

  • Canon laserbeamer

  • Projecta elektrisch bedienbaar projectiescherm

  • Crestron besturingssysteem

Ster in de footer