SLIMME OPLOSSINGEN

Full-service partner in audiovisuele dienstverlening
Onze maatwerkoplossingen zorgen voor jouw succes

AUDIOVISUEEL VERHUUR

Van je event een geweldige belevenis maken; dat is onze uitdaging. Wij bieden audiovisuele totaaloplossingen voor beeld, geluid, licht en techniek. Voor elk event hebben wij een praktische maatwerkoplossing. Je kunt bij ons de meest actuele audiovisuele apparatuur huren. Wij investeren daarin voortdurend om aan de alsmaar groeiende vraag te kunnen blijven voldoen. Maar het is ook mogelijk om alles uit handen te geven aan ons ervaren team, zodat je volledig ontzorgd bent.

EIGENTIJDS EN INTERACTIEF ONDERWIJS

Op vlak van digitale, interactieve presentatiemiddelen en multimediale toepassingen is heel wat mogelijk. Deze toepassingen maken het les geven én volgen aantrekkelijker en dynamischer dan ooit.

PUBLIEKE INFORMATIEVOORZIENING

Als bedrijf of (overheids)instelling bereik je met moderne multimedia uw doelgroep, zoals bezoekers, passanten of medewerkers, in de publieke ruimte. Wij hebben de ervaring en de know-how om efficiënte communicatie mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door digital signage / narrow casting.

VEILIGHEID EN ONTRUIMING

De veiligheid van je medewerkers en bezoekers is uitermate belangrijk. Een ontruimingsinstallatie is een perfecte oplossing als je bezoekers en personeel in je pand of bij een event tijdig wil informeren bij een mogelijke calamiteit of brand. Media Service België ontwerpt en installeert Klasse A ontruimingsinstallaties. Klik hier voor meer informatie over het gebruik en de werking ervan.

VIDEOCONFERENCING

Media Service België biedt een diversiteit aan praktische oplossingen om alles wat mogelijk is uit een videoconferentie of online vergadering te halen.

ALTIJD EN OVERAL ZAKENDOEN

Als organisatie of bedrijf wil je medewerkers, klanten en relaties optimaal faciliteren om waar en wanneer ook te kunnen werken. Daarnaast wil jeze natuurlijk ook efficiënt informeren. Met toepassing van moderne audiovisuele techniek is dit allemaal mogelijk.

Belangrijkste zaken die mediaservice aanbieden

VESTIGINGEN
Media Service België

Lange Beemden 29A
3550 Heusden-Zolder

Antwerpsesteenweg 124 
2630 Aartselaar

CONTACT
+32 (0)11 – 988 187
info@mediaservicebelgie.be

STORING, ONDERHOUD OF SERVICE?
+31 (0)43 – 40 70 505

service@mediaservicebelgie.be

REFERENTIES

Ster in de footer