EIGENTIJDS, INTERACTIEF ONDERWIJS

Onderwijs met interactieve audiovisuele oplossingen
dat studenten ondersteunt in het nu en voorbereidt op morgen

Basisonderwijs - Media Service België
Secundair onderwijs - Media Service België
Hoger onderwijs - Media Service België

Onze oplossingen met moderne audiovisuele techniek stellen docenten in staat interactief te presenteren aan kleine en grote groepen leerlingen en studenten. Zowel online, offline als hybride (blended learning). Daarbij maken we onder andere gebruik van:

  • educatieve touchscreens met haarscherp 4K beeld
  • support- en signage flatscreens voor optimale presentaties
  • visualizers voor 2d- en 3d-projectie
  • professionele audio-systemen voor kraakhelder geluid
  • een centraal besturingssysteem voor intuïtieve aansturing van alle apparatuur in een ruimte.

Traditionele klaslokalen en collegezalen worden momenteel steeds vaker uitgerust met innovatieve technologie om online samenwerken op afstand mogelijk te maken.

Voor het hoger, secundair en basisonderwijs zijn er technologisch gezien vele mogelijkheden om kwalitatief hoogwaardig en interactief onderwijs op afstand te geven. We verbinden op verschillende manieren docenten en studenten via de cloud. Is een cloud-connectie niet van meerwaarde of niet te realiseren, dan kunnen nabij gelegen leslokalen ook fysiek worden gekoppeld via traditionele av-verbindingen.

De mogelijkheden zijn enorm uitgebreid. Vele klaslokalen en collegezalen zijn reeds door onze specialisten vakkundig en op maat ingericht. Op de volgende pagina’s staat een overzicht van projecten die we hebben uitgevoerd: basisonderwijs, secundair onderwijs en hoger onderwijs.

Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderwijsinstelling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ga naar onze contactpagina voor onze contactgegevens of maak gebruik van onderstaande knoppen.

MAIL ONS
BEL ONS
CONTACTFORMULIER
Ster in de footer