BEDRIJFSLEVEN

Effectieve ondersteuning van uw bedrijfsprocessen
met moderne audiovisuele middelen

Als bedrijf streeft u naar perfectie. Uw processen moeten zo ontspannen en effectief mogelijk verlopen. Onze vernieuwende audiovisuele producten en diensten ondersteunen uw missie en zorgen voor een soepel verloop en idem resultaat.

Denk bijvoorbeeld aan snelle en concrete meetings in een huddle room en videoconferencing met voice- en motiongestuurde camera’s. Of digital touchscreens waarmee u meer interactief en effectief kunt presenteren.

Ook kunnen wij live streaming van uw events verzorgen, zoals product presentaties en borrels. Hierbij maken we gebruik van verschillende videoconferentie platforms, zoals bijvoorbeeld Microsoft Teams, Zoom Webinar, Facebook Live, Starleaf en YouTube. Afhankelijk van uw behoefte.

Daarnaast kunt u uw personeel en bezoekers informeren met digital signage, ook wel narrowcasting genoemd, op actieve schermen. Zie het als een privé-televisiekanaal. Met één of een reeks verbonden schermen draag je vanuit één centraal punt informatie over. Je bedient hiermee specifieke doelgroepen op specifieke locaties en tijdstippen met kennis en entertainment op maat via beeldschermen.

De veiligheid van uw personeel en bezoekers bij mogelijke calamiteiten wordt geborgd door onze klasse A ontruimingsinstallaties. Ook bieden wij een geautomatiseerde ‘koppenteller‘ aan die het aantal bezoekers van uw bedrijf of winkel nauwgezet in de gaten houdt met counting camera’s. Het aantal aanwezige personen wordt op één of meerdere displays getoond.

De mogelijkheden voor audiovisuele ondersteuning van uw bedrijfsprocessen zijn legio. Neem daarom contact met ons op voor meer informatie of een maatwerkofferte.

ENKELE SLIMME OPLOSSINGEN

REFERENTIEPROJECTEN BEDRIJFSLEVEN

Ster in de footer