PUBLIEKE INFORMATIEVOORZIENING

Als bedrijf of (overheids)instelling communiceer je met veel partijen
Dit is niet meer denkbaar zonder de ondersteuning van multimedia

PUBLIEKE INFORMATIEVOORZIENING

Als bedrijf of (overheids)instelling communiceer je met een groot aantal partijen, zowel intern als extern. Met behulp van de juiste presentatie-oplossingen kunt je nieuwsfeiten, berichten, plannen en cijfers op een aansprekende manier weergeven in een (publieke) ruimte. Wij noemen dit ook wel digital signage of narrowcasting.

Denk bijvoorbeeld aan een video/led-wall waarbij verschillende LED-schermen aan elkaar worden gekoppeld. Dit zorgt voor een gigantische impact; haarscherp, vol detail en kleurecht. Daarnaast is het mogelijk om de doelgroep via digitale schermen van actuele informatie te voorzien.

Je kunt met deze oplossingen naar eigen keuze een breed of juist een geselecteerd publiek bereiken. Neem gerust een kijkje op onze overzichtspagina. Dan krijg je een indruk van de mogelijkheden aan de hand van diverse maatwerkoplossingen.

Uiteraard kunt je ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ga naar onze contactpagina voor onze contactgegevens. Of maak gebruik van onderstaande knoppen.

MAIL ONS
BEL ONS
CONTACTFORMULIER
Belangrijkste zaken die mediaservice aanbieden
Ster in de footer