ONS TEAM

Specialisten op vlak van
audiovisuele concepten en geïntegreerde (veiligheids-)systemen

HISTORIE

Media Service kent een rijke historie.

In 1976 ontstond het bedrijf als interne audiovisuele dienstverlener bij Rijks Universiteit Limburg. In 1998 werd het bedrijf geprivatiseerd en werd Media Service BV opgericht. Onze huidige DGA’s Marco Stijnen en Menno Wijckmans richtten in 2002 Edison AV op. In 2013 hebben Media Service en Edison AV de krachten gebundeld. Het bedrijf is verder blijven groeien en is geëxpandeerd naar België met de oprichting van Media Service België in 2016. In 2020 werd de horizon en daardoor ook de dienstverlening verbreed met de oprichting van Edison Projectverlichting.

Tijdlijn ontwikkeling Media Service

SPECIALISTEN

Wij zijn een team van enthousiaste specialisten onder leiding van Marco Stijnen en Danny Bakkers. Specialisten op vlak van audiovisuele concepten en geïntegreerde (veiligheids-)systemen. Hoogopgeleide technische mensen.

Wij doorgronden jouw vraag en vertalen deze naar een optimale oplossing. Ons team denkt mee, legt verschillende mogelijkheden voor en geeft toelichting over de pluspunten, eventuele beperkingen en kosten. Hierdoor weet je perfect wat je kan verwachten en is het eindresultaat volledig volgens jouw wensen.

DIVERSITEIT AAN PRODUCTEN EN DIENSTEN

Of het nu gaat over interactief onderwijs en presenteren, audio- en videoconferenties, collaboration – online samenwerken, videowalls, digitale signage of narrowcasting (digitale infoschermen), audiovisuele verhuur of veiligheid, bij ons ben je aan het juiste adres voor al deze diensten en nog veel meer!

ONZE KLANTEN

We mogen werken voor een diversiteit aan opdrachtgevers zoals bedrijven, instellingen en overheidsinstanties. Zodoende kom je onze ontwerpen en realisaties op uiteenlopende locaties tegen. Dat kan alles zijn van de inrichting van een kleine conferentie-ruimte, tot de AV-voorzieningen voor een compleet gebouw.

Ster in de footer