VIDEOCONFERENCING

Praktische oplossingen voor
bedrijfsleven, onderwijs en overheid

Onderwijs videoconerencing - Media Service België
Overheid videoconferencing - Media Service België

Veel bedrijven, onderwijs- en overheidsinstellingen hebben een cloud-platform voor beeldbellen. Maar daarmee zijn niet alle vergaderproblemen opgelost.

Vandaar dat Media Service België een diversiteit aan praktische oplossingen biedt om alles wat mogelijk is uit een videoconferentie of online vergadering te halen, zoals:

• Een koppeling aanbrengen tussen de bestaande AV-installatie en de videoconference vergadering. Bijvoorbeeld een raadsvergadering wordt gekoppeld naar het publieke internet en de lokale omroep. Op deze manier wordt openbaarheid van bestuur gewaarborgd.

• Een livestream opzetten met een presentatie vanuit je bedrijf naar je publiek.

• Het faciliteren van een besloten stemming via een beveiligde online verbinding. De stemming kan wel of niet anoniem plaatsvinden met gebruik van een smartphone, tablet of pc. Het installeren van extra software of apps is niet nodig.

• Voor het hoger, secundair en basisonderwijs zijn er technologisch gezien vele mogelijkheden om kwalitatief hoogwaardig en interactief onderwijs op afstand te geven. We verbinden op verschillende manieren docenten en studenten via de cloud.

• Livestreaming van uw vergadering, open dag, diploma-uitreiking of event door Media Service Rental.  Zij nemen u alle zorgen uit handen.

En er kan nog veel meer!

Interesse? Neem contact met ons op voor meer info of een offerte.

MAIL ONS
BEL ONS
CONTACTFORMULIER
Ster in de footer