AUDIO TOP MERKEN

Samenwerking met marktleiders uit
de industrie garandeert kwaliteit

Wij werken enkel samen met topmerken. Deze leidende fabrikanten in de industrie staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, uitgebreide garanties en service. Hun producten leveren een belangrijke bijdrage aan onze dienstverlening. De bijhorende kennisontwikkeling van software & hardware is een voortdurende dynamiek. Door selectief te kiezen, realiseren we steeds opnieuw installaties van het hoogste niveau.

Hieronder een overzicht van de A-merken die wij voeren voor audio. De professionele audio-producten van deze merken installeren wij en zetten wij in bij bedrijven, instellingen en events waar een goede spraakverstaanbaarheid zeer belangrijk is en waar het geluid dus versterkt moet worden. Daarnaast kan versterking en distributie middels audio van belang zijn om centraal belangrijke (veiligheids)mededelingen uit te zenden. Maar ook voor sfeervolle achtergrondmuziek is een degelijke audio-installatie geen overbodige luxe.

Of neem contact met ons op. Onze gegevens staan op de contactpagina. Maar u kunt ook onderstaande knoppen gebruiken. Wij leveren altijd maatwerk dat afgestemd is op iedere afzonderlijke situatie.

MAIL ONS
BEL ONS
CONTACTFORMULIER
Ster in de footer