AUDAC – Inspired by sound

“Het is wat we ervaren door onze zintuigen die het leven zinvol maken. In feite kunnen we zeggen dat we door de kwaliteiten in spraak en muziek die we ervaren, we vertrouwd raken met de hogere waarden van het leven. Dit is slechts één van de redenen waarom je bij AUDAC een passie voor geluid zult vinden. Elke luidspreker-, audiomatrix- of versterkeroplossing die we ontwikkelen drukt dezelfde inspiratie en kwaliteit uit die de verwachtingen van de gebruikers overtreft, waardoor het geen toeval is dat ons succes voortvloeit uit het verkennen van nieuwe methoden en ideeën buiten de conventionele grenzen.”

Certified Partner

Naast onze sterke passie voor innovatie en hoge kwaliteitsnormen, zijn we er sterk van overtuigd dat onze relaties met onze partners de basis vormen van een hoogwaardige audio-installatie. Met deze filosofie hebben we het partnerprogramma opgebouwd, waar we gecertificeerde partners opleiden en kwalificeren om levenslange groei te garanderen.

Media Service België is Certified Partner en voldoet daarmee aan de hoge kwaliteitseisen die AUDAC stelt.

Referentieprojecten

Media Service België heeft reeds in vele projecten AUDAC apparatuur toegepast. Hieronder een kleine selectie van referentieprojecten.

Den Akker Lommel - Media Service België

Den Akker Lommel

Beachvolleybalhal KU Leuven

Beachvolleybalhal KU Leuven

Quadrivium KU Leuven

Barthels - Gymna - Vitamed

Barthels – Gymna – Vitamed

Practimed

Practimed

Soprema Tongeren

Soprema Tongeren

Horeca Van Zon Lommel

Horeca Van Zon Lommel

TC Katteberg

Vita Groep

A-STAY Antwerp Hotel

La Butte aux Bois

La Butte aux Bois

Terhills Resort Dilsen-Stokkem

Terhills Resort Dilsen-Stokkem

Tarzan & Jane

Tarzan & Jane

Ster in de footer