ALTIJD EN OVERAL ZAKENDOEN

Online werken, netwerken en zakendoen: altijd en overal

Als organisatie of bedrijf wil je medewerkers, klanten en relaties optimaal faciliteren om waar en wanneer te kunnen werken. Daarnaast wil je ze natuurlijk ook efficiënt informeren. Met toepassing van moderne audiovisuele techniek is dit allemaal mogelijk. Hieronder een kleine greep uit de mogelijkheden die wij aanbieden.

Videoconferencing

Vergaderen via de digitale snelweg is veilig, gebruiksvriendelijk en efficiënt. Vandaar dat Media Service België een diversiteit aan praktische oplossingen heeft om alles wat mogelijk is uit een online vergadering te halen. Denk hierbij aan:

• Een koppeling aanbrengen tussen de bestaande audiovisuele installatie en de video conference vergadering. Bijvoorbeeld een vergadering wordt doorgekoppeld naar het publieke internet en de lokale omroep.

• Een livestream opzetten met een presentatie vanuit jouw bedrijf naar het publiek.

• Een besloten stemming via een beveiligde online verbinding. De stemming kan al dan niet anoniem plaatsvinden met gebruik van pc, tablet of smartphone zonder het installeren van extra software of apps.

Verhuur van een complete (video-) conferentie oplossing.

Lees meer over onze oplossingen voor videoconferencing in het bedrijfsleven.

Videoconferencing - Media Service België
Van huddle room tot auditorium - Media Service België

Van huddle room tot auditorium

Vergader- of conferentieruimtes zijn er in alle soorten en maten. Een huddle room is een kleine ruimte voor overleg, al dan niet met teamleden of externe partners op afstand. Moderne technologie, zoals een videoconferencing systeem, een touchscreen en/of flatscreen, maakt het mogelijk om samen te werken en snel ideeën uit te wisselen. Makkelijk en snel met de eigen laptop inloggen op het netwerk of connecten met de devices en je kunt aan de slag.
Grotere ruimtes vragen voor andere audiovisuele middelen om de verstaanbaarheid, de zichtbaarheid en het gebruiksgemak te waarborgen. Voor ons is geen enkele uitdaging te klein of te groot. Of je nou met 2 personen in een mini room of met honderden personen in een auditorium samen komt. Wij leveren en installeren onder andere interactieve touchscreens, visualizers (moderne overheadprojectors), camera’s, geluidssystemen, besturingssystemen en compleet uitgeruste room systems.

Narrowcasting

Dit wordt ook wel digital signage genoemd. Informeer je medewerkers en bezoekers over belangrijke ontwikkelingen, het laatste nieuws of leuke acties op strategisch geplaatste beeldschermen. Dit kunnen ook actieve schermen zijn die aan gaan op het moment dat passanten worden gedetecteerd.  Zie het als een privé-televisiekanaal. Je bedient hiermee specifieke doelgroepen op strategische locaties en tijdstippen met aangepaste kennis en entertainment via beeldschermen.

Narrowcasting - Media Service België
Audiovisuele verhuur - Media Service België

Audiovisuele verhuur

Wij bieden audiovisuele totaaloplossingen voor beeld, geluid, licht en techniek. Voor elk event hebben wij een praktische oplossing op maat. Je kunt bij Media Service Rental de meest actuele audiovisuele apparatuur huren. Wij investeren daarin voortdurend om aan de steeds groeiende vraag te kunnen blijven voldoen. Maar het is ook mogelijk om alles uit handen te geven aan ons ervaren team, zodat je volledig ontzorgd bent. Wij zorgen dan voor de opbouw, de bediening en de afbouw van de apparatuur.

MAIL ONS
BEL ONS
CONTACTFORMULIER
Ster in de footer