AUDIO TECHNICA

Audio-Technica is opgericht in 1962 en bestaat uit een wereldwijde groep bedrijven die zich toelegt op het ontwerp en de fabricage van probleemoplossende audioapparatuur. Audio Technica maakt hoogwaardige microfoons, hoofdtelefoons, draadloze systemen, draaitafels en elektronische producten voor thuis en professioneel gebruik.

Audio Technica is daarnaast distributeur van gerenommeerde merken als Nexo, Symetrix en Williams Sound.

  • NEXO is toonaangevend in het ontwerpen en produceren van luidsprekersystemen. Baanbrekende technologie, innovatieve ontwerpen en excellente prestaties hebben de afgelopen decennia bij vele live-evenementen het respect en vertrouwen gewonnen van menig audio professional.
  • Met de focus op DSP systemen voor vaste installatie, levert Symetrix hoogwaardige audio hard- en -software. Digital Signal Processing (DSP) wordt gebruikt om de geluidskwaliteit van de menselijke stem te verbeteren en ruis te verminderen.
  • Sinds 1976 levert Williams AV draadloze audio, luisterhulpmiddelen, videopresentatiesystemen, vergadersystemen en andere professionele communicatieproducten. Williams AV-hoorhulp- en taalinterpretatiesystemen worden wereldwijd gebruikt bij onder andere onderwijs, overheid, rondleidingen, gebedshuizen en bedrijven.
Ster in de footer