Barco

Barco – oorspronkelijk Belgian American Radio COrporation – is een internationaal beursgenoteerd Belgisch bedrijf met hoofdzetel in Kortrijk. Het bedrijf ontwikkelt en produceert displaytechnologie. Barco is actief binnen verschillende markten zoals media en entertainment, security en monitoring, medische beeldvorming, 3D en virtual reality, digitale cinema, verkeerscontrole, omroepen en training & simulatie.

De activiteiten zijn verdeeld over drie bedrijfsonderdelen waarvoor het apparatuur maakt:

  • Enterprise: voor vergaderzalen, controlekamers en kantoorruimtes;
  • Healthcare: waaronder voor de radiologieafdeling en operatiekamers;
  • Entertainment: afnemers zijn bioscopen, live-evenementen en themed-entertainment.

Media Service België installeert met name de presentatie- en conferentie-oplossingen van Barco. Deze oplossingen worden respectievelijk ClickShare Present en ClickShare Conference genoemd.

ClickShare Present

Barco ClickShare Present - Media Service België

Met ClickShare Present, het draadloze presentatiesysteem van Barco, deelt u moeiteloos uw inhoud in elke vergaderruimte. Geen wirwar van kabels en vervelend gedoe voor gasten en bezoekers die hun scherm willen delen en aan het gesprek willen deelnemen. Geen problemen meer met het aansluiten van uw laptop op het systeem in de kamer.

ClickShare Conference

Barco ClickShare Conference - Media Service België

Met ClickShare Conference, het draadloze vergadersysteem van Barco, wordt elke ruimte gemakkelijk een hybride vergaderruimte. Organiseer geslaagde hybride vergaderingen vanaf om het even welke laptop. Host een draadloze videovergadering met uw favoriete platform, met behulp van een camera, een microfoon en een luidspreker, waarbij alle deelnemers, al dan niet in dezelfde ruimte, perfect worden gezien en gehoord. Verbind medewerkers op kantoor binnen enkele seconden met deelnemers op een andere plaats.

Meer info >>
Meer info >>
Ster in de footer