Project omschrijving

BARTHELS – GYMNA – VITAMED

3 bedrijven met hun gemeenschappelijke missie onder 1 dak

Barthels – Gymna – Vitamed | Drie bedrijven met een gemeenschappelijke missie hebben zich gevestigd onder één dak in een nieuwbouwproject in Diepenbeek: Barthels Medical, Gymna en Vitamed.

Barthels Medical is een toonaangevende groothandel in producten en apparaten voor huisartsen, specialisten en verpleegkundigen. Gymna België is marktleider voor de verkoop van apparatuur en toebehoren voor kinesisten, ziekenhuizen en andere zorginstellingen. VitaMed is invoerder en verdeler van bekende merken medische producten als braces, compressiekousen, zitballen en stappentellers.

De stijl van het nieuwe hightech energieneutraal gebouw is tijdloos en modern met het oog op duurzaamheid. Dit prachtige nieuwe gebouw is door Media Service voorzien van moderne audiovisuele apparatuur. Doorheen het hele gebouw hebben we professionele audio geïnstalleerd. Daarnaast zijn de 2 meeting-ruimtes uitgerust met de benodigde presentatiemiddelen zoals twee 86′ beeldschermen, een professionele audio-installatie en een centraal besturingssysteem. Daarnaast hangen er in het gebouw schermen voor publieke informatievoorziening middels digital signage.

IN DIT PROJECT :

  • Audac audio-installaties

  • Samsung 86′ flatscreens

  • Crestron centraal besturingssysteem met touchpanel

  • Digital signage op Samsung beeldschermen

Ster in de footer