Project omschrijving

VIVES HOGESCHOOL

Design your future

Hogeschool VIVES | VIVES, dat zijn innovatieve campussen in 5 studentensteden – Brugge, Oostende, Torhout, Roeselare en Kortrijk – 1.300 personeelsleden, 2.000 stagebedrijven en -instellingen, 15.000 studenten, 14 studentenclubs en 1.300 expert-gastsprekers uit het werkveld. VIVES biedt 6 studiegebieden, te weten: Biotechniek, Gezondheidszorg, Handelswetenschappen en Bedrijfskunde, Industriële wetenschappen en Technologie, Onderwijs en Sociaal-agogisch werk. Zes expertisecentra ondersteunen daarnaast ondernemingen met onderzoeksprojecten.

Hogeschool VIVES behoort tot de Associatie KU Leuven.

Media Service België heeft de aanbesteding voor een raamovereenkomst van de Associatie KU Leuven gewonnen. De raamovereenkomst heeft als voorwerp: ontwerp, levering en installatie van audiovisuele installaties in leslokalen en auditoria. Dit is inclusief onderhoud en service nazorg. De raamovereenkomst wordt gesloten voor een periode van 4 jaar. Gedurende deze periode zullen de leslokalen en auditoria van de Associatie KU Leuven systematisch, à rato van een 30- tal zalen per jaar, volledig gerenoveerd worden qua audiovisuele uitrusting.

Met dit contract zijn meerdere miljoenen Euro’s op jaarbasis gemoeid.

Om de totale ontzorging mogelijk te maken voor de Associatie KU Leuven, is deze tender samen met Engie Fabricom Lummen divisie buildings aangegaan, waarbij Engie verantwoordelijk is voor alle elektrotechnische zaken.

Bron illustraties: website UCLL

KU Leuven header
Ster in de footer