Project omschrijving

Associatie KU Leuven

Ambitieus netwerk van partners in onderzoek en onderwijs

Associatie KU Leuven | De Associatie KU Leuven is een ambitieus netwerk van partners in onderzoek en onderwijs met een uitgesproken maatschappelijk engagement. Als toonaangevende strategische alliantie zet ze zich in voor kansrijk, kwaliteitsvol en toekomstgericht hoger onderwijs. Reeds van bij de start in 2002 brengt de Associatie KU Leuven mensen samen. Dit is de kracht van het netwerk, zowel beleidsmatig als bottom up kunnen initiatieven ontstaan en groeien en leren mensen van elkaar en van externe experten. De associatie telt 5 hogescholen, 1 universiteit, +110.000 studenten, 20.000 personeelsleden en 23 campussen.

Bij de Associatie zijn aangesloten: Luca School of Arts, Odisee Hogeschool, Thomas More, UCLL Hogeschool en VIVES Hogeschool.

Media Service België heeft de aanbesteding voor een raamovereenkomst van de Associatie KU Leuven gewonnen. De raamovereenkomst heeft als voorwerp: ontwerp, levering en installatie van audiovisuele installaties in leslokalen en auditoria. Dit is inclusief onderhoud en service nazorg. De raamovereenkomst wordt gesloten voor een periode van 4 jaar. Gedurende deze periode zullen de leslokalen en auditoria van de Associatie KU Leuven systematisch, à rato van een 30-tal zalen per jaar, volledig gerenoveerd worden qua audiovisuele uitrusting.

Met dit contract zijn meerdere miljoenen Euro’s op jaarbasis gemoeid.

Om de totale ontzorging mogelijk te maken voor de Associatie KU Leuven, is deze tender samen met Engie Fabricom Lummen divisie buildings aangegaan, waarbij Engie verantwoordelijk is voor alle elektrotechnische zaken.

Bron illustraties: website KU Leuven

OVERZICHT PROJECTEN BIJ ASSOCIATIE KU LEUVEN

Ster in de footer