Project omschrijving

Botanic Sanctuary Antwerp

5 star superior ‘leading hotel of the world’

Botanic Sanctuary Antwerp | Een wereld van luxe, waar vakmanschap, vernieuwing en duurzaamheid hand in hand gaan met traditie. En waar de botanische tuin een dankbaar toevluchtsoord biedt. Een absoluut adembenemende locatie.

Wij hebben in opdracht van de bouwheer IRET Development de gehele audiovisuele inrichting van het project Botanic geadviseerd, ontworpen en gerealiseerd. Dit voor zowel het hotel, het congrescentrum als ook voor de spa.

Botanic wilde een volledig geïntegreerd audiovisueel systeem dat visueel nauwelijks aanwezig is in de stijlvolle inrichting en afwerking van Botanic. Anderzijds wilde men over de allerlaatste stand van de techniek beschikken. Om zo overal muziek van topkwaliteit te hebben en te kunnen vergaderen, gebruik makende van de meest moderne audiovisuele presentatie en communicatiemiddelen. Zeker gezien de toename van het aantal hybride meetings – waarbij er deelnemers zowel op locatie als ook op remote via Teams, Zoom etcetera deelnemen – zijn deze hoogwaardige audiovisuele middelen een must.

Daarnaast zocht men een partner die ook na installatie kan ondersteunen door middel van zeer snelle interventie bij problemen of storingen. Botanic maakt tevens gebruik van de diensten van Media Service Rental voor de inzet van extra verhuurmaterialen en bediening van de apparatuur bij grote congressen.

Een project om trots op te zijn!

Foto’s: Botanic Antwerpen – Copyright The Art of Living magazine, Dré Wouters

Ster in de footer