Afsluiting van een bewogen, maar heel succesvol jaar

Ook bij Media Service (NL & BE) kwamen we er dit jaar niet onderuit om de traditionele kerstborrel op een andere manier vorm te geven. Met de middelen en de kennis die we hebben, lag een online variant natuurlijk voor de hand.

Directie en managers blikten terug op een bewogen jaar waarin veel is gebeurd. Waar corona in eerste instantie roet in het eten dreigde te gooien, was er ineens die ommekeer. Naast de gebruikelijke stroom opdrachten werd de vraag om te verbinden groter en groter. Bij bedrijven, onderwijsinstellingen, overheid, hospitality, sportscholen … Het aantal opdrachten was nauwelijks bij te benen, maar ons geroutineerde team professionals heeft het toch voor elkaar gekregen.

Begin 2020 werd zusterbedrijf Edison Projectverlichting opgericht en kende meteen een vliegende start met mooie opdrachten. Ook het nieuwe Media Service Projects heeft ondanks alle gelden beperkingen een mooie start gemaakt.

Directie en managers waren dan ook in hun nopjes met het resultaat in 2020. Om dit extra kracht bij te zetten werden alle medewerkers voorafgaand aan de kerstborrel verrast met een Preuverij Box; een grote doos met lekkere gerechten en instructies om zelf een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Na afloop van de online kerstborrel werd het bij iedereen thuis zodoende nog een heel gezellige avond, getuige de vele reacties en foto’s die werden gedeeld na afloop.

Namens het hele team fijne feestdagen en een gezond 2021.

 

 

#onlinekerstborrel #virtuelekerstborrel #kerstborrel #videoconferencing #mediaservice #mediaservicebelgie #edisonprojectverlichting