Na het grote succes van vorig jaar organiseren wij ook dit jaar weer onze “kerst informatiemarkt”. Dit jaar hebben wij nóg meer leveranciers bereid gevonden om deel te nemen aan dit event. Vandaar dat de informatiemarkt dit jaar op een externe locatie zal plaatsvinden. Ook onze zusterbedrijven “Edison Projectverlichting” en “De Vries Projekt Design” zullen deelnemen. Er valt dus genoeg te zien en te beleven. 

Wij nodigen u graag uit op dinsdag 14 december bij “C-mine”, in Genk. Een imposante locatie waar we een magische kerstsfeer zullen creëren. Hier zullen we u vanaf 14 uur in informele sfeer ontvangen. We hanteren een vrije inloop, het event zal duren van 14 tot 20 uur. Samen met onze leveranciers tonen wij u alle interessante en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van AV.  

Naast een lekker hapje en drankje gedurende de dag verzorgen wij tijdens dit kerstevent ook het eten aan het einde van de middag. Rond 17:00 uur zijn er verschillende kerstkramen waar eten in de vorm van streetfood wordt uitgedeeld. Samen met onze leveranciers verzorgen wij tijdens de kerstmarkt ook een leuke winactie met fantastische prijzen. De hoofdprijs maken wij binnenkort op onze socials bekend. Houd deze dus in de gaten. 

Wij vragen u om uzelf en eventueel uw collega’s aan te melden via de volgende link: https://mediaservicebelgie.be/aanmelden-kerstmarkt/ 

Mocht u op dinsdag 14 december verhinderd zijn, maar toch graag onze kerst informatiemarkt willen bezoeken? Dan nodigen wij u van harte uit om onze editie van de Nederlandse collega’s te bezoeken op dinsdag 12 december van 14:00 uur tot 20:00 uur bij La Caverne, de mergelgroeve in Berg en Terblijt.