Wij kijken terug op een succesvolle eerste informatiemarkt

Na vele voorbereidingen vond op woensdag 7 december onze eerste informatiemarkt plaats. Als eerste locatie van onze vestigingen namen wij de aftrap. Op de informatiemarkt lieten onze leveranciers, waaronder: Biamp, Logitech, Viewsonic, Senheiser, Vogels, MVI Audio Visual en De Vries Projekt Design hun nieuwste ontwikkelingen voor de zakelijke-, educatie- en overheidsmarkt zien. Een aantal zeer interessante en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van AV werden tentoongesteld en nader toegelicht.

Onder het genot van de geur van warme wafels betraden onze bezoekers een waar winterwonderland in de vorm van een kerstmarkt. Onder het genot van een hapje en drankje was er de mogelijkheid om alles te bekijken en meer informatie te krijgen. Onze leveranciers hebben er alles aan gedaan om deze informatiemarkt tot een succes te maken, waarvoor dank!

Wij kijken terug op een succesvol en geslaagd event. Mocht u onze informatiemarkt gemist hebben? U kunt deze nog steeds bezoeken bij onze collega’s in Eindhoven en België. Voor meer informatie kijkt u op: www.mediaservicemaastricht.nl/aanmelden