Via deze weg kondigen wij graag de uitbreiding van ons bedrijf aan. Media Service Groep neemt De Vries Project Design in Eindhoven over. Met de overname breiden we ons dienstaanbod uit en verstevigen we de positie in de huidige markt. Als grote speler in de audiovisuele en -projectverlichtingsmarkt is de aanvulling op het gebied van Projekt Design een zeer welkome en precies aansluitende toevoeging.

Het is een overname die tot stand is gekomen door de wens om de krachten te bundelen, elkaar te versterken en samen een solide basis te vormen voor een breed inzetbaar bedrijf. Ontstaan door wederzijdse positieve ervaringen binnen eerdere samenwerkingen.

De overname is officieel in gang gezet op 1 juni 2022. In de komende periode zal er een transitieperiode zijn waarin huidige directeur, Herman de Vries, zijn taken en werkzaamheden geleidelijk zal overdragen aan het nieuwe bestuur. De dagelijkse leiding is inmiddels overgenomen door René ten Brink, hij neemt de taak van operationeel directeur op zich. Hierin zal hij vanuit de Media Service Groep worden bijgestaan door Marco Stijnen en Menno Wijckmans.

Bij Media Service Groep geloven we in synergie, waarin een samenwerking effectiever is dan waar ieder voor zichzelf werkt. Omdat bewegwijzering steeds vaker digitaal wordt is er bij AV steeds vaker vraag naar digitale en dynamische oplossingen. Bijvoorbeeld in de vorm van goed vormgegeven narrowcasting. Hier zoeken we binnen de groep de samenwerking en kunnen de verschillende bedrijven elkaar onderling versterken. Er wordt gewerkt vanuit de gedachte dat we elkaar aanvullen en samen streven naar een optimaal resultaat voor de klant.

Website: De Vries Projekt Design Eindhoven