Media Service België heeft de aanbesteding voor het leveren van 1500 interactieve touchscreens aan de Stad Brussel gewonnen. De raamovereenkomst van 4 jaar gaat deze zomer in met de eerste leveringen, installaties en trainingssessies.

In deze aanbesteding, uitgeschreven door i-City, de technologische partner van de Stad Brussel, gaven prijs, kwaliteit, aangeboden software, ondersteuning na aankoop, garantievoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en MVO de doorslag.

Interactieve schermen
Media Service België levert voor deze aanbesteding de interactieve schermen van de Nederlandse marktleider Prowise. Deze interactieve touchscreens worden wereldwijd door overheidsinstellingen, bedrijven en scholen gebruikt. Ze worden in Nederland in eigen beheer ontwikkeld, waardoor de schermen uitblinken in software, privacy, security en gebruiksgemak. Met de slimme meegeleverde onderwijssoftware kunnen leerkrachten en leerlingen in Brussel aan de slag met bijvoorbeeld een interactieve rekenrace, een digitale mindmap maken, een educatieve quiz, spelenderwijs leren en het streamen van gemaakte opdrachten op het touchscreen voor een gezamenlijke bespreking.

Op de foto de trotse Project Manager Danny Bakkers van Media Service België.

#stadbrussel #aanbesteding #prowise #mediaservicebelgie