Vanwege het coronavirus werken steeds meer mensen thuis voor hun werkgever om mogelijke verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Maar hoe blijft u in contact met uw thuiswerkers?

Bellen, mailen, appen, facetimen en skypen zijn het meest voor de hand liggend. Maar is dit wenselijk? Aan het gebruik van deze gratis apps zijn namelijk veiligheidsrisico’s verbonden. Daar is niet iedere gebruiker zich van bewust. Want u wilt toch niet dat bedrijfsgevoelige informatie op straat komt te liggen?

Videoconferencing met Starleaf biedt dan dé oplossing. Door het downloaden van de Starleaf-app kunt u met iedereen en met elk device met een (ingebouwde) camera en microfoon communiceren. U kunt ook een vergader-link sturen naar iemand die de app nog niet heeft om zo een beveiligde verbinding tot stand te brengen. Starleaf integreert bovendien standaard in Microsoft Teams. U belt vanuit Starleaf direct met Skype-for-Business-gebruikers. Inbellen op fysieke videoconferentie-systemen is daarnaast ook mogelijk. Groepsgesprekken opzetten in Starleaf is geen enkel probleem.

U kunt dus altijd, overal en met iedereen communiceren!

Media Service biedt 3 mogelijkheden om op korte termijn Starleaf in gebruik te nemen:

1. Aanschaffen van het voordelige cloud based abonnement
2. Tijdelijk proberen van Starleaf met een proefabonnement
3. Snel huren van een complete oplossing met hardware voor bepaalde tijd

Voor meer informatie over deze mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen op +32 (0)11 – 988 187 of info@mediaservicebelgie.be.

Nog even de voordelen van Starleaf op een rijtje:

• Eenvoudig te downloaden app
• Beveiligde verbindingen
• Slaat een brug naar elk device
• Integreert in Microsoft Teams of Skype for Business
• Voordelig cloud based abonnement
• Geen investering in hardware

In verbinding met elkaar: met collega’s, maar ook met klanten.

#starleaf #videoconferencing #coronavirus #thuiswerkers #mediaservicemaastricht