VIEWSONIC

ViewSonic® Corporation, met hoofdkantoor in Brea, Californië werd opgericht in 1987. Het is een toonaangevende wereldwijde leverancier van computer-, elektronica- en communicatieoplossingen. ViewSonic heeft als missie om het wereldwijde voorkeursmerk voor visuele oplossingen te zijn, terwijl we ons blijven concentreren op productaanbod dat is gericht op displays, waaronder LED-monitoren, projectoren, commerciële displays en cloud computing-oplossingen. ViewSonic blijft pionieren op het gebied van visuele technologische innovatie om een verbonden en steeds verdergaande digitale toekomst op te bouwen.

Viewsonic logo - Media Service België

Vision

Inspireer de wereld om het verschil te zien tussen het gewone en het buitengewone door innovatieve visuele oplossingen te bieden voor werk, spel en leren.

Mission statement

Ontwikkel je van een hardware producent naar een bedrijf voor visuele oplossingen door te luisteren naar onze klanten en door producten, diensten en duurzame ecosystemen te creëren die de visuele betrokkenheid voor de verbetering van onze klanten verbeteren.

Bron: website Viewsonic

Media Service levert en installeert van Viewsonic met name de projectoren/beamers, interactieve touchscreens en personal devices. Klik hieronder op de afbeeldingen voor meer informatie over deze producten van Viewsonic.

Ster in de footer