Philips Professional Display Solutions

Philips Professional Display Solutions creëert professionele displays en TV’s, digital signage-oplossingen en zakelijke monitoren voor elke branche en zakelijke niche. De innovatieve producten zijn ontworpen om u te helpen uw publiek in de meest natuurlijke vorm te benaderen met intuïtieve bruikbaarheid en opvallende prestaties.

Wanneer u samenwerkt met Media Service kan ons deskundige team een op maat gemaakte, strategische installatie van elke gewenste vorm en grootte samenstellen, met een snelle implementatie en naadloze software-integratie. Neem contact met ons op voor meer informatie of een maatwerk-offerte.

Digital Signage

Sappi Maastricht Philips Digital Signage - Media Service België

Flatscreens-professionele TV’s

Geautomatiseerde ‘koppenteller’

Media Service België heeft dé oplossing voor winkels, bedrijven, kantoren en instellingen die een maximum aantal bezoekers mogen binnen laten: de Philips PeopleCount.

Bezoekers worden bij de entree op voorhand geïnformeerd of men naar binnen kan. Bij overschrijding van het maximum aantal toelaatbare personen wordt met een boodschap op een display verzocht even geduld te hebben om zodoende de gestelde sociale afstand te kunnen waarborgen.

De telling van de ingaande en uitgaande bezoekers wordt door een counting camera gedaan. Het aantal aanwezige personen in de winkel wordt op één of meerdere displays getoond. Naast de counter kunt u ook nog een eigen (reclame)boodschap laten zien.

Deze oplossing is geheel standalone, snel, eenvoudig en doeltreffend in te zetten. Zelfs een internetverbinding is niet nodig. Ook kan het systeem gekoppeld worden met reeds aanwezige digital signage of een eigen head count systeem.

Media Service België biedt dit systeem aan op basis van koop, huur of lease. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op via 011 – 988 187 of stuur een mail naar info@mediaservicebelgie.be.

Koppenteller Media Service
MAIL ONS
BEL ONS
CONTACTFORMULIER
Ster in de footer