EPSON

Seiko Epson Corporation, beter bekend als Epson, is een Japans technologiebedrijf dat in 1942 werd opgericht. Het hoofdkantoor staat in Suwa, vlak bij Nagano. Epson Europe is in 1990 opgericht in Amsterdam als Europees hoofdkantoor.

Epson is een wereldwijde technologieleider die mensen, dingen en informatie met elkaar verbindt door gebruik te maken van efficiënte, compacte en precisie- en digitale technologieën. Epson is één van de grootste fabrikanten van printers waaronder inkjet-, matrix- en laserprinters. Daarnaast ontwikkelt en produceert het bedrijf scanners, computers en hoogwaardige projectoren. Deze projectoren worden door Media Service België veelvuldig bij onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen en bedrijven geïnstalleerd.

Epson zal tegen 2050 CO2-negatief worden en het gebruik van uitputbare ondergrondse bronnen zoals olie en metaal elimineren.

Onder leiding van de in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation genereert de wereldwijde Epson Group een jaarlijkse omzet van ongeveer JPY 1 biljoen.

Bron: website Epson

Ster in de footer