WEBCAMS

Webcams zijn er in vele soorten en maten. Van PTZ-camera’s tot clip-ons voor je laptop.

Beeld en geluid

De beeldkwaliteit van de webcam wordt in de eerste plaats bepaald door de resolutie. Hoe hoger de resolutie is, hoe beter het beeld. Een Full HD webcam of een camera met 4K resolutie zorgt ervoor dat alle interactie het beste overkomt. Daarnaast zijn er webcams met een ingebouwde microfoon voorzien van ruisonderdrukking. Dit zorgt ervoor dat je altijd goed verstaanbaar bent. En het maakt werken met een headset overbodig.

Platform

Gebruik je op jouw werk één specifiek video collaboration platform zoals bijvoorbeeld Microsoft Teams of Zoom? Let dan bij de aanschaf op dat je een webcam koopt die gecertificeerd is voor dit platform. Een gecertificeerde webcam is uitgerust met hard- en software die ervoor zorgt dat de kwaliteit van de videocall altijd perfect is. De plug-and-play technologie zorgt ervoor dat de webcamera werkt, zodra je deze met je computer verbindt.

(E)PTZ-camera’s

(E)PTZ-camera’s zijn camera’s waarmee de bestuurder op afstand kan draaien, kantelen en in- en uitzoomen (Pan, Tilt & Zoom). PTZ verwijst naar een specifiek type camera-hardware. De gebruiker kan de rotatie en elevatie van de camera op afstand bedienen. De PTZ-camera gebruikt motoren om de focus en zoom van de camera fysiek aan te passen. Bij een EPTZ-camera worden voorgaande functies op elektronische wijze gerealiseerd. De camera beweegt niet daarbij niet fysiek. (E)PTZ-camera’s kunnen additioneel voorzien zijn van artificial intelligence (AI), waardoor deze geheel automatisch het beeld afstemmen op de aan het woord zijnde spreker(s).

Deze worden gebruikt voor veel doeleinden, zoals: videoconferenties, onderwijs, gezondheidszorg, webcaststudio’s en webinars.

Wij werken met name met de webcams van LogitechYealink en Avonic.

Webcams Logitech - Media Service België
Webcams Yealink - Media Service België
Webcams Avonic - Media Service België

Neem voor meer informatie of een maatwerkofferte contact met ons op.

KANTOREN BELGIE

Lange Beemden 29A
3550 Heusden-Zolder

Antwerpsesteenweg 124 
2630 Aartselaar

CONTACT

CONTACTFORMULIER

    * = verplicht

    Ster in de footer