VIDEO-SOUNDBARS

De video-soundbars van Logitech, Yealink en Poly zijn de ideale oplossing voor kleine en middelgrote vergaderruimten. Ze leveren video van hoge kwaliteit dankzij een haarscherpe 4K PTZ-camera die je op afstand kunt draaien, kantelen en zoomen. De tweede ingebouwde cameralens kan deelnemers in de vergaderingen detecteren. Iedereen is in beeld, zelfs wie te laat komt wordt automatisch in beeld gebracht. De AI-zoeker (artificial intelligence) screent de ruimte, zodat de camera op de spreker(s) gericht blijft.

Slimme microfoons pikken de stem van iedere aanwezige persoon op en focussen op helderheid door de actieve spreker naar de voorgrond te halen. Ongewenst achtergrondgeluid wordt daarbij automatisch weg gefilterd.

Deze videobars maken eenvoudig verbinding met vrijwel elke pc of Mac zonder dat extra software vereist is. Dankzij de ingebouwde computer kun je rechtstreeks op het apparaat aan de slag met conferenceplatforms zoals Microsoft Teams Rooms en Zoom Rooms. Het strakke, compacte formaat zorgt voor een snelle installatie en vermijdt een wirwar van kabels.

Videobars die wij aanbevelen zijn onder andere de Logitech Rally Bar en Rally Bar Mini, de Yealink UVC 40 en de Poly Studio Family.

Logitech video-soundbars - Media Service
Yealink video-soundbars - Media Service
Poly video-soundbars - Media Service

Neem voor meer informatie of een maatwerkofferte contact met ons op.

KANTOREN BELGIE

Lange Beemden 29A
3550 Heusden-Zolder

Antwerpsesteenweg 124 
2630 Aartselaar

CONTACT

CONTACTFORMULIER

    * = verplicht

    Ster in de footer