Project omschrijving

MAASTRICHT UNIVERSITY

Statenzaal – Faculty of Law

Maastricht University • Statenzaal | De Faculteit der Rechtsgeleerdheid (Faculty of Law) van de Universiteit Maastricht is gehuisvest in een markant gebouw aan de Bouillonstraat in het centrum van Maastricht. In dit gebouw is ook de Statenzaal gelegen. Hier worden colleges gegeven en vinden seminars plaats.

In de Statenzaal hebben we een compleet av-systeem voor optimaal beeld en geluid geïnstalleerd. Het audiosysteem is voorzien van twee Shure microfoontegels die aan het plafond zijn bevestigd. Hierin zitten elk 9 microfoons geïntegreerd die perfect het geluid uit alle hoeken van de zaal registreren. Op die manier is een kraakheldere interactie met aanwezigen in de zaal mogelijk. Twee Avonic ptz-camera’s worden met een knap staaltje programmering intuïtief aangestuurd, waardoor de sprekers achter het forum en spreekgestoelte alsook de sprekers in de zaal automatisch in beeld worden gebracht.

Vervolgens hebben we ook de mogelijkheid van blended learning geïntegreerd. Dit is een combinatie van onderwijs op locatie en op afstand. Door middel van een Teams- of Zoom-sessie wordt contact gelegd met de studenten thuis. Met een mediasite recorder wordt het onderwijs opgenomen en gepubliceerd op het blackboard van de faculteit. Deze opnamen zijn toegankelijk voor studenten, zodat ze deze ook achteraf nog kunnen raadplegen.

IN DIT PROJECT :

  • Professional Audiosysteem

  • Microfoontegels

  • PTZ-camera’s

  • Centraal besturingssysteem

Logo Maastricht university

“Hier word ik erg enthousiast van! Echt enorm fijn dat we dit al in huis zo vorm kunnen geven. Top!”

Chantal Kuypers • Team Leader Research Support Office / Project Leader / Faculty of Law

OVERZICHT PROJECTEN BIJ MAASTRICHT UNIVERSITY

Ster in de footer