Project omschrijving

ENVIDA

Wijk- en verpleegzorg

Envida | Envida is één van de grotere zorgorganisaties in Nederlands Limburg. Ze zijn er voor mensen die hulp nodig hebben om in het dagelijks leven hun eigen gang te kunnen gaan. Meestal zijn dat mensen op leeftijd of met een chronische ziekte. Envida biedt alle hulp, verzorging en voorzieningen voor mensen op leeftijd bent die moeite hebben met de dagelijkse dingen. Op verschillende locaties wordt alles gedaan aan het voorzien in een prettige oude dag.

Voor personeel, gasten en bezoekers worden diverse audiovisuele middelen ingezet. Van een beamer of groot scherm met muziekinstallatie tot videoconference-systemen.

ENKELE HIGHLIGHTS

logo envida

“Onze hoofdtaak en aandacht ligt bij onze gasten. Des te belangrijker is dan een zakelijke partner die diensten en producten aanbiedt die hierin ondersteunen. Hoogwaardige apparatuur met eenvoudige bediening is voor onze organisatie een belangrijke combinatie. We zijn geen techneuten. We zijn er om te zorgen voor onze cliënten. Bij Media Service is de kennis en know-how om complete producten en diensten te leveren. Turn-key!”

Envida

Ster in de footer