Inspired by Sound - Media Service België

Inspired by Sound

Meer werkplezier? Muziek is het antwoord!

Verhoog de productiviteit van je team

Plezier in het werk en een goede sfeer zijn belangrijk voor een succesvol team. Eén van de ingrediënten hiervoor is muziek. Aangename muziek werkt perfect om het werkplezier te vergroten en een onderlinge band tussen collega’s te creëren of te versterken. Uit onderzoek door R2 Research onder werkenden uit verschillende bedrijfsgroepen blijkt dat muziek in 93% van de gevallen de sfeer onder collega’s bevordert. De juiste muziek vermindert het gevoel van mentale belasting en vermoeidheid. Zowel tempo als ritme en songteksten spelen hierbij een rol.

Audio-oplossingen die werken voor uw bedrijf

Professionele audiosystemen hebben zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Goed geluid, eenvoudige bediening en betere geluidskwaliteit worden steeds betaalbaarder. Wij voorzien in deze behoefte en bieden door middel van onze uitgebreide kennis van producten, markten en toepassingen een totaaloplossing voor elk formaat en budget. Denk hierbij aan grote muzieksystemen, maar ook achtergrondmuziek, omroepsystemen en spraakversterking.

Audac

Wij werken alleen met gerenommeerde merken. Audac bijvoorbeeld is een professioneel audiomerk dat al meer dan 35 jaar bestaat. Audac biedt eenvoud in bediening én veelzijdigheid in mogelijkheden, een oplossingsgerichte denkwijze én oog voor design. Bedienbaar vanaf een PC of smart device. Het juiste merk voor de toekomst!

Hoe kom ik aan de juiste muziek?

Afspeellijsten maken is tijdrovend. Vaak zijn ze voorspelbaar en niet verrassend. Voor bedrijven is er nu de perfecte oplossing: Soundtrack Your Brand streaming muziekservice. Soundtrack Your Brand heeft de grootste catalogus van gelicentieerde muziek voor openbare en commerciële ruimtes. Soundtrack biedt honderden kant-en-klare soundtracks gesorteerd op genre, sound of bedrijfstype.

Soundtrack Your Brand biedt de volgende voordelen:

 • Beschikking over een oneindige afspeellijst

 • Plan muziek voor de verschillende momenten van de dag of week

 • Beheer, bepaal en bestuur de muziek via een app op uw smartphone of tablet

 • Maak een eigen Soundtrack op basis van de favoriete afspeellijst op Spotify

 • Creëer op basis van een aantal criteria de ideale afspeellijst die aansluit bij jouw bedrijf

Vraag onze inspiratiebrochure aan!

Vraag middels onderstaand formulier onze met zorg samengestelde brochure aan voor meer informatie over muziek op het werk en de beste audio-oplossingen.

Muziek is al geregeld binnen uw bedrijf?

Fantastisch! Maar wij kunnen meer voor u betekenen. Ons specialisme houdt niet op bij audio. Wij zijn specialisten in beeld, geluid, licht en techniek. Wij ontwikkelen en leveren oplossingen op maat, zowel op basis van koop, huur of lease. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

AANVRAAGFORMULIER
Inspiratiebrochure Inspired by Sound

  Graag aanvinken*

  * = verplicht veld

  ADRES

  Media Service België
  Lange Beemden 29A
  3550 Heusden-Zolder

  CONTACT

  OPENINGSTIJDEN

  Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.00 uur.
  Zaterdag, zondag & feestdagen gesloten.

  Audac logo
  Procab logo
  Caymon logo
  Optoma logo
  Spotify Logo
  Soundtrack logo
  Ster in de footer