PROWISE

Prowise is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in digitale leeroplossingen. Prowise is gevestigd in het Nederlandse Budel. Met zelf ontwikkelde touchscreenspersonal devices en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker. Een derde van alle medewerkers bij Prowise heeft een achtergrond in het onderwijs. Dagelijks worden scholen bezocht om te luisteren naar bestuurders, leerkrachten en leerlingen. Door deze inzichten sluiten de producten van Prowise voor de volle 100% aan op de wensen van leerkrachten, leerlingen, ict’ers en directeuren.

Daarnaast zijn de touchscreens uitermate geschikt voor presenteren en interactief online vergaderen bij bedrijven en overheidsinstellingen.

Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 800.000 leerkrachten en leerlingen, en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van de oplossingen van Prowise.

Privacy centraal

Prowise voldoet aan de strenge Europese regelgeving op het gebied van productontwikkeling, privacy en security. Deze regels zijn veel strikter dan in China. De producten van Prowise worden volledig in eigen beheer gemaakt. Vriendelijke hackers (zogenaamde white hat hackers) testen de hardware en software door en door, zodat deze zo goed mogelijk beschermd worden.

Altijd de meest recente software

Minstens vijf jaar lang worden touchscreens voorzien van updates op het gebied van nieuwe features, prestatie en veiligheid. Zonder meerprijs. Het maakt niet of je de schermen in meerdere badges aankoopt. Deze over-the-air (OTA)-updates worden via 100% veilige, lokale en eigen servers naar de klanten verstuurd, zonder tussenkomst van een beheerder. Hierdoor worden de touchscreens alleen maar beter gedurende het gebruik.

Bron: website Prowise

Prowise partnernetwerk

Media Service België maakt deel uit van het Prowise partnernetwerk. Door dit partnership kunnen we onze klanten de vooruitstrevende interactieve techniek van Prowise bieden als koop-, huur- of lease-oplossing.

Kom snel een kijkje nemen in onze showroom waar de innovatieve presentatie- en onderwijsoplossingen van Prowise te bekijken en te testen zijn. Onze specialisten laten u graag alle mogelijkheden zien.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over de mogelijkheden en ons complete producten- en dienstengamma. U kunt hiervoor ook de volgende knoppen gebruiken.

MAIL ONS
BEL ONS
CONTACTFORMULIER
Ster in de footer