ANDERHALVE METER

Slimme oplossingen voor bedrijven en instellingen in de anderhalve-meter-samenleving

Op deze pagina staan al onze slimme av-oplossingen voor de anderhalve-meter-samenleving. Daarmee faciliteren wij de continuïteit van diverse processen binnen uw bedrijf of instelling. Onderstaande oplossingen en systemen bieden wij aan op basis van koop, huur of lease. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Videoregie-set - Media Service België

ZELF UW VERGADERINGEN OF PRODUCTDEMO’S STREAMEN

Bij verschillende klanten is de vraag gerezen of het mogelijk is om zelf flexibel hun bijeenkomst, event of promotie te streamen. Zowel in beeld als geluid. Zonder inhuur van materiaal en av-technici. Wij hebben een videoregie-set ontwikkeld die volledig op maat naar uw wensen en behoeften samengesteld kan worden.

blended learning

BLENDED LEARNING – HET NIEUWE NORMAAL

Voor het hoger, middelbaar en lager onderwijs zijn er technologisch gezien vele mogelijkheden om kwalitatief hoogwaardig en interactief onderwijs op afstand te geven tijdens het nieuwe normaal.

Live streaming

LIVE STREAMING EVENTS

Zoekt u ook naar een creatieve oplossing om uw event toch door te laten gaan? Wij denken graag met u mee en zorgen voor maatwerk. Hier een voorbeeld van een jaarlijks event dat door Media Service via live streaming gefaciliteerd is. Dit kan ook op locatie verzorgd worden.

Crowdbeamer

CROWDBEAMER – DE NIEUWE MANIER VAN PRESENTEREN

Crowdbeamer is een presentatiesysteem dat uw content in real time streamt naar alle smartphones, tablets en laptops in het publiek.

videobellen media service

PLUG & PLAY VIDEOBELLEN

Dé tijdelijke oplossing voor verzorgingstehuizen (maar ook voor bedrijven). Stekker in het stopcontact, internetverbinding en videobellen maar. U heeft geen technische kennis nodig.

Koppenteller Media Service

GEAUTOMATISEERDE ‘KOPPENTELLER’

Wij hebben dé oplossing voor winkels, bedrijven, kantoren en instellingen die een maximum aantal bezoekers mogen binnen laten om de huidige regels van de overheid na te leven.

Vergaderzaal lege stoelen

VIDEOCONFERENCING PLUS

De meeste bedrijven en instellingen hebben ten tijde van de coronacrisis wel een – hopelijk beveiligd – cloud platform voor beeldbellen gevonden. Maar zijn hiermee al uw vergaderproblemen opgelost? Wij denken van niet!

CTOUCH: no more bullsh*t meetings

NO MORE BULLSH*T MEETINGS

Maak kennis met de Leddura 2Meet. Een hypermodern touchscreen dat het einde van het zinloze vergadertijdperk inluidt. Alles wat je nodig hebt voor een effectieve vergadering in een interactief whiteboard.

raamvisite met coronaproof intercomsysteem media service

RAAMVISITE MET CORONA-PROOF INTERCOMSYSTEEM

Met een no-touch intercomsysteem voer je een gesprek alsof er geen glas tussen zit. Kraakhelder en veilig.

Ster in de footer