ANDERHALVE METER

Slimme oplossingen voor instellingen en bedrijven
in de anderhalve-meter-samenleving

Op deze pagina staan al onze slimme audiovisuele oplossingen voor de anderhalve-meter-samenleving. Daarmee faciliteren wij de continuïteit van diverse processen binnen je instelling of bedrijf. Deze oplossingen en systemen bieden wij aan op basis van koop, huur of lease. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Audiovisuele oplossingen voor thuiswerkers - Media Service België

AUDIOVISUELE OPLOSSINGEN VOOR THUISWERKERS

Thuiswerken wordt steeds gewoner. In tijden van pandemie is het logisch. Maar ook daarna werken steeds meer mensen deels of volledig van thuis uit. Waarschijnlijk is dit bij jouw instelling of bedrijf ook zo. Wij hebben professionele en betaalbare sets samengesteld om thuis efficiënt te kunnen communiceren met collega’s en relaties.

Klik op onderstaande knop voor een compleet overzicht en prijzen.

Videoregie-set - Media Service België

ZELF UW VERGADERINGEN OF PRODUCTDEMO’S STREAMEN

Bij verschillende klanten is de vraag gerezen of het mogelijk is om zelf flexibel hun bijeenkomst, event of promotie te streamen. Zowel in beeld als geluid. Zonder inhuur van materiaal en av-technici. Wij hebben een videoregie-set ontwikkeld die volledig op maat naar jouw behoeften en wensen samengesteld kan worden.

blended learning

BLENDED LEARNING – HET NIEUWE NORMAAL

Voor het hoger, middelbaar en lager onderwijs zijn er op audiovisueel gebied vele mogelijkheden om kwalitatief hoogwaardig en interactief onderwijs op afstand te geven tijdens het nieuwe normaal.

Live streaming

LIVE STREAMING EVENTS

Zoek je ook naar een creatieve oplossing om jouw event toch door te laten gaan? Wij denken graag met je mee en zorgen voor maatwerk. Hier een voorbeeld van een jaarlijks event dat door Media Service via live streaming gefaciliteerd is. Dit kan ook op locatie verzorgd worden.

Crowdbeamer

CROWDBEAMER – DE NIEUWE MANIER VAN PRESENTEREN

Crowdbeamer is een presentatiesysteem dat jouw content in real time streamt naar alle laptops, smartphones en tablets in het publiek.

videobellen media service

PLUG & PLAY VIDEOBELLEN

Dé tijdelijke oplossing voor verzorgingstehuizen (maar ook voor bedrijven). Stekker in het stopcontact, internetverbinding en videobellen maar. Daar heb je geen technische kennis voor nodig.

Koppenteller Media Service

GEAUTOMATISEERDE ‘KOPPENTELLER’

Wij hebben dé oplossing voor winkels, bedrijven, kantoren en instellingen die een maximum aantal bezoekers mogen binnen laten.

Overheid - Media Service België

VIDEOCONFERENCING PLUS

De meeste bedrijven en instellingen hebben wel een cloud platform voor beeldbellen gevonden. En hopelijk is het ook beveiligd. Maar zijn hiermee al uw vergaderproblemen opgelost? Wij denken van niet! Maar daar hebben we wel oplossingen voor.

CTOUCH: no more bullsh*t meetings

NO MORE BULLSH*T MEETINGS

Maak kennis met de Leddura 2Meet. Een hypermodern touchscreen dat het einde van het zinloze vergadertijdperk inluidt. Alles wat je nodig hebt voor een effectieve vergadering in een interactief whiteboard.

raamvisite met coronaproof intercomsysteem media service

RAAMVISITE MET CORONA-PROOF INTERCOMSYSTEEM

Met een no-touch intercomsysteem voer je een gesprek alsof er geen glas tussen zit. Kraakhelder en veilig.

Ster in de footer