… dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren nu de Yamaha CS-700 alles-in-1 videoconferentieset. Dit compacte systeem is ontworpen om huddle-rooms (kleine vergaderruimtes) en thuiswerkplekken uit te rusten met de beste audio-, video- en presentatiemogelijkheden. 

Ook op grotere schaal inzetbaar
We hebben geïnvesteerd in 20 stuks van de CS-700, waardoor we deze ook op grotere schaal kunnen inzetten. Onlangs bijvoorbeeld tijdens de online open dagen van Zuyd Hogeschool in Heerlen en Maastricht. Daardoor kon elke opleiding zich gelijktijdig via een aanmeldlink virtueel presenteren aan de studenten in spe.

Voldoet aan de hoogste eisen
Dit systeem combineert ultra-breedband-audio met video van hoge kwaliteit om aan video-, audio- en samenwerkingsvereisten te voldoen. Audio, video en scherm delen doe je via een USB-kabel aan je laptop.

Grote kijkhoek en haarscherp beeld
De ingebouwde camera heeft een kijkhoek van ruim 120 graden en legt alle deelnemers aan de vergadering vast in één gezichtsveld en laat 80% meer van een hele kamer zien dan gemiddeld. Het hoge aantal pixels van de CS-700 zorgt ervoor dat elke uitdrukking duidelijk wordt vastgelegd voor mensen tot 3 meter van de camera.

Kraakhelder geluid
Een luidsprekerbalk met vier elementen biedt verbazingwekkende audio in de kamer, zodat elk gesproken woord aan de andere kant hoorbaar is.

Geschikt voor alle conferentieplatforms
Het ondersteunt zakelijke communicatie-applicaties zoals Zoom, Skype for Business, Google Chromebox for Meetings, BlueJeans, GoToConference, Vidyo en vele anderen. Bovendien biedt de CS-700 een SIP-interface waardoor er geen aparte conferentietelefoon in de vergaderruimte meer nodig is.

In onderstaande video een impressie van deze krachtpatser. Neem voor meer informatie contact op met Media Service Rental:

T 011 – 988 187
E info@mediaservicebelgie.be

 

#videoconferentie #yamahacs700 #mediaservicerental